Μαθαίνουμε από το σπίτι!

Φίλοι γονείς,

Τα σχολεία έκλεισαν αιφνιδίως και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δε βρισκόμαστε όμως σε διακοπές. Θα καταβάλλουμε προσπάθειες να κρατήσουν τα παιδιά επαφή με τα μαθήματά τους και να παραμείνουμε όλοι σε «φόρμα»! Είναι απαραίτητο να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που εμφανίζονται και να διατηρούμε ακμαίο ηθικό κι αισιοδοξία.
Στο σχολείο έχει γίνει απολύμανση όλων των χώρων και θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να μας περιμένει για μια νέα αρχή με τη λήξη του… «συναγερμού». Αυτό αφορά το κτήριο. Εμείς παραμένουμε ενεργοί και σε επικοινωνία μαζί σας και κυρίως με τους μαθητές μας.
Την Παρασκευή 13/3, την Τρίτη 17/3, την Παρασκευή 20/3 και την Τρίτη 24/3 θα λάβετε ηλεκτρονικά μηνύματα με εκπαιδευτικό υλικό για όλα τα μαθήματα από τους δασκάλους των τάξεων και των ξενόγλωσσων μαθημάτων. Πρόκειται για επαναληπτικό υλικό που σκοπό έχει να κρατήσει τα παιδιά σε επαφή με την ύλη των μαθημάτων ώστε να επανέλθουμε ομαλά στις 26/3. Έχουμε λάβει υπόψιν ότι λόγω του αιφνιδιασμού πολλά βιβλία έμειναν στο σχολείο κι έχουμε σχεδιάσει το υλικό ανάλογα.
Τις εργασίες των παιδιών θα τις παραλάβουμε μόλις ανοίξουν τα σχολεία. Στα μαθήματα όπου είναι απαραίτητες οι λύσεις θα σας έχουν αποσταλεί. Ευχαριστούμε για τη συνδρομή σας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους κι ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε στους γνώριμους κανονικούς κι αγαπημένους μας ρυθμούς!

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ