Ξεκινάμε!

Ας τραβήξουμε τη σκέψη μας από την ακροθαλασσιά, ας κρατήσουμε την ορμή των κυμάτων και τη ζεστασιά του ήλιου, ας πάρουμε τις μάσκες μας και με προσοχή και σύνεση, ας σαλπάρουμε! Μια νέα κι ωραία χρονιά μας περιμένει! Οι καλοκαιρινές διηγήσεις θα είναι αμέτρητες κι ας γίνουν κρατώντας «αποστάσεις»!

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το ραντεβού μας για την έναρξη!

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στις 08:30 θα είμαστε όλοι στο σχολείο μας, θα γνωρίσουμε την καινούργια μας τάξη, τους δασκάλους μας και θα κάνουμε τον καθιερωμένο αγιασμό.

Την ημέρα αυτή δε θα φέρουμε ούτε βιβλία ούτε τετράδια. Τα σχολικά θα κινηθούν κανονικά το πρωί και το μεσημέρι θ’ αναχωρήσουν στις 12:15 από το σχολείο.

Για την προστασία όλων μας, δεν επιτρέπονται γονείς κι επισκέπτες στο χώρο του σχολείου. Τα πρωτάκια μας θα τα παραλάβει η δασκάλα τους στην είσοδο και θα τα οδηγήσει στην τάξη τους. Το ίδιο και τους υπόλοιπους, έμπειρους πια, μαθητές μας! Το μεσημέρι, όσοι γονείς παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους είναι απαραίτητο να τα περιμένουν στην έξοδο του σχολείου. Τα παιδιά θα βγαίνουν τμηματικά και θα παραδίδονται στους γονείς τους από το προσωπικό.

Από την Τρίτη θα μπούμε όλοι μας στους κανονικούς μας ρυθμούς, θα έρθουμε πλήρως εξοπλισμένοι (α΄ τεύχος των βιβλίων και των τετραδίων εργασιών, τετράδια και κασετίνες) κι έτοιμοι για το κανονικό μας πρόγραμμα (08:30 – 14:15), από τη μέρα αυτή θα υπάρχει επίσης φύλαξη μέχρι τις 16:15, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί.

          Τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν οι απογευματινές δραστηριότητες και τα μαθήματα της δεύτερης ξένης γλώσσας.